Jelenleg a homeopátia eljárást sokféle áltudományos, vagy már lejárt tudományos magyarázatokkal illetik. A kvantum fizika az elmúlt évtizedekben tudományosan bizonyította, hogy az anyagot alkotó atom nem egy elemi részecske, hanem egy bizonyos frekvencián rezgő állóhullám energia gömb, amelynek 96-97%-a nem vákuum légüres tér, hanem a mindenség alapenergiája. A tudomány nullponti energiának nevezte el. A keleti tudományok ezt több néven nevezik, prána, chi, reiki, az ősi magyar magya, naga, szaka hagyományok szerint a szer.  Ebből adódik, hogy mi emberek is atomokból, különböző frekvenciákon rezgő energiából épülünk fel, és a frekvencia terápiák éppen ezért nagyon hatékonyak.

A víz energia rezgés információ hordozó képességét Masaru Emoto japán kutató tárta fel. A víz hópehely kristályosításával bizonyította, hogy különböző energia rezgés információkkal besugárzott víz, más-más kristályformát alkot.

A homeopátiás eljárásnap pont az a lényege, hogy nem hatóanyag részecskéket tartalmaz, mint a gyógyszerek vagy a gyógynövény készítmények, hanem csak azok frekvencia spektrum információját, amit Masaru Emoto kísérleteivel lehet bizonyítani.

A homeopátiás szer tehát nem hatóanyagot, hanem azok frekvencia spektrum energia mintázatát tartalmazzák, ami a szervezet biokémiai beavatkozása nélkül, ezt a frekvencia spektrum információt adják át a szervezetnek, és ezen információ alapján inspirálja a szervezetünket a helyes, egészséges működésre.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=woPVRlZiBYA[/embedyt]

Természetesen a placebo hatásnak is nagy szerepe van mind az allopátia (hatóanyagos kezelés), mind a homeopátia (hatóanyag információs kezelés) esetén. A placebo hatás azért működik automatizáltan minden esetben, mert energialények vagyunk, és ami információ szuggesztiót elhiszünk, azt a tudatalatti (vagy mély-tudat) létfenntartó programunk megvalósítja.

Tehát az önszuggesztiónak hatalmas ereje van, sok esetben még a mérgezést okozó allopápiás hatóanyagok esetében is gyógyulást eredményez. Mérgezést nem okozó homeopátiás eljárás esetén, nem kell számolni a mérgezést és mellékhatásokat okozó effektussal, és még hatékonyabban hat ránk egy szuggesztió.

A szuggesztió nem más, mint egy koncentrált gondolat, amelynek valóságosságában kétség nélkül hiszünk. Az ilyen koncentrált gondolat, önszuggesztió hatására az agyunk kisugározza azt egy biofoton, avagy elektromágneses impulzus formájában, ami magneto-enkefalográf műszerrel mérhető. Ez a biofoton impulzus beíródik a tudatalatti létfenntartó programunkba, strukturálja a testünk víz állományát, és strukturálja pl. az előttünk lévő ivóvizet, és máris kész egy homeopátiás szer a programozott víz.

Az általam alkalmazott Integrált Pszí Terápia eljárás is ehhez hasonlóan fejti ki hatékonyságát.

A QMR BioScan NLS-Diagnostic műszer is egy magneto-enkefalográf,  adatbázisa 5718 biofoton frekvencia mintázatot tartalmaz, amelyek az agy szervezetet irányító frekvencia impulzusai.

Ezekből specializáltan összeállított frekvenciákat a műszer be tudja sugározni vízbe, olajba, cukorba, kristályba, amely anyagok így már tartalmazzák azokat az információkat, amelyek ösztönzik a szervezetet a helyes működésre, az egészség megteremtésére.