Peptid Bioregulátor Öregedésgátló Telomeráz Enzim techmológiáját, Nobel díjas felfedezés alapján fejlesztették ki, majd húsz éve tesztelik az orosz kórházakban, magán-klinikákon. Az organikus Peptid Bioregulátorok tudományos hátterét PHD Dr. Khavinson professzor 36 éves tudományos kutatása adja:

A sejtmagban lévő DNS kromoszómák telomer  végződései letöredeznek, az életkor előrehaladtával, a reprodukciós sejtosztódások folyamán, a stressz és mérgeződések miatt. Ez okozza az öregedési folyamatokat.

Peptid BioregulatorA Peptidek, vagy másnéven Telomeráz Enzimek, regenerálják a DNS kromoszómák telomer  végződéseit. Ezáltal a sejtosztódáskor, helyes lesz a másolódás, egészségesebb szervsejtek keletkeznek, ami arra motiválja a szervezetet, hogy lecserélje az összes gyengén működő sejtet, erőteljes, egészséges szervsejtekre.

Helyreállítja az őssejtekben lévő DNS kromoszómák  telomer végződéseit is, és ezáltal javul, helyrejön az őssejt másolatok minősége, és  megnövekszik az őssejt termelésünk, ami tovább javítja a regenerálódási folyamatainkat.

Dr PHD Kavinson Gerontológus Professzor
Dr PHD Kavinson Gerontológus Professzor

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült bioaktív organikus peptidet kivonni.

A felfedezéséért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték. A termékeknek nincs mellékhatásuk, és nagyon gyorsan dolgoznak.

Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek, és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva egész egyszerűen utánozhatatlanok.

Dr. Khavinson egyedülálló munkája az NPCRIZ cégünkön keresztül jut el az emberekhez. Az organikus bioaktív peptid bioregulátorok szerepe a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás szabályozása. A biológiailag aktív organikus rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

Az egészséges szerv-sejtek építőkövei

A peptid bioregulátorok helyreállítva a setek DNS kromoszómáinak telomer végződéseit, tökéletesebb sejt-másolódást tesznek lehetővé. Ez azonban még nem elegendő. A jobb minőségű egészségesebb sejtek fejlődéséhez a szervezetben jelenn kell legyen minden szükséges építőelem.

Az aminosavak, vitaminok, elemi fémek, kollagének koleszterinek stb.

A kutatóorvosok ezért olyan szerv-specifikus táplálék kiegészítőket állítottak össze, amelyek tartalmazzák ezeket a szerv-sejteket felépítő tápanyagokat.

Ezek kidolgozásához organikus növényi kivonatokat használnak, amelyek emésztőrendszeri felszívódási képessége a legjobb, ellentétben a szintetikusan előállított “olcsó” tápanyagokkal.

Felhasználták az ősi ajurvéda recepteket, és a legmodernebb kutatások eredményeit is, hogy az elérhető legjobb hatásfokkal működő készítményekkel lehessen elősegíteni a szervek egészségének helyreállítását.

Az immunrendszer támogatása

A beteg szervsejtek regenerálásakor arosszul működő sejtek elhalnak, és helyükbe lépnek az újabb egészségesebb sejtek. Az elhalt sejteket az immunrendszer távolítja el. Ezért fontos az immunrendszer támogatása, tisztító teákkal.

A kutató orvosok ajurvéda orvosokkal együttműködve,  az ajurvéda receptúráit felhasználva dolgozták ki a természetes növényi alapanyagokból összeállított szerv-specifikus teakeverékeket.

Használatuk megkönnyíti az immundendszer számára az elhalt sejtek kitakarítását, és mindem más méregtelenítést, ami felgyorsítja a regenerálüdást


Peptid Bioregulátor alkalmazási szaktanácsadás QMR BioScan vizsgálattal itt kattintva