A  műszer az agy biofoton quantum magnetikus rezonancia (QMR) elektromágneses kisugárzását méri, amely impulzusokkal verérli a szervezetünket. A vizsgálat, pontos képet ad a szervezet sejt szintű működéséről. 847 különböző sejtállomány élettani állapotáról, ad gyors jelentést, 1420 anatómiai szervmetszeten 120000 állapotjelzővel rajzolja fel az eredményeket, 94%-s pontossággal.

A vizsgálat során, a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló anyagcsere, szervrendszeri, és energetikai folyamatokról.
A vizsgálat fájdalommentesen, külső eszköz vagy vegyi anyag behatásától mentesen végezhető, 94% pontossággal. A műszer,  egy fejhallgató szerű antennával mér.


 


Gyógyszerek alkalmassági mérése

gyogyszer-meresA mérésre elhozhatja az épp használt gyógyszereit, és a rezonancia-kehely segítségével megmérhető, hogy az adott gyógyszer, vagy étrend-kiegészítő, mennyire megfelelő a számára.

Ezzel kiszűrhetőek az allergiát okozó készítmények, és nagyon precíz, nagy hatásfokú étrend terápiát lehet összeállítani.


BioFoton Kvantum Magnetikus Rezonancia terápia

A műszer szervenként, összesen 1420 féle szervnézetre bontva, kisugározza az etalon frekvenciákat, amelyek helyreállíthatják, a szervezet biofoton vezérlését, és ezáltal a regenerálódást.

5718 féle etalon biofoton frekvencia spektrumot  kombinálva állítja össze a kezelést, a mérési eredmények alapján specializáltan, a beteg állapotára szabva.


Homeopátiás szer készítése

homeopatia-szer-keszitesA műszer, a rezonancia-kehely segítségével kisugározza ezen etalon frekvenciákat, egy hegyi-kristályba.

A kristályt, ivóvízbe téve, tudja a frekvenciaspektrumát átadni, az ivóvíznek. Így, a vízzel vihető be a kívánt frekvencia.

Ezzel a módszerrel, hazaviheti a regeneráló frekvenciákat, és így sokkal gyorsabb az egészség helyreállítása.

Mi a homeopátia? Részletek itt kattintva.


QMR Biofoton Szkenner NLS-Diagnostic műszer


Itt jelentkezhet egészség állapotfelmérésre:
http://peptid.us/allapotfelmeres/